Flexibiliteit en bereikbaarheid

Bij flexibiliteit en bereikbaarheid van uw organisatie valt mobiele telefonie niet meer weg te denken. Mobiele telefonie is een van de belangrijkste onderdelen van uw organisatie om uw flexibiliteit en bereikbaarheid te vergroten.

 

Push e-mail

Door gebruik te maken van smart toestellen met push e-mail bent u, waar u zich ook bevindt , meteen op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.  Push e-mail is een systeem dat ervoor zorgt dat de e-mails die u ontvangt meteen zichtbaar zijn op uw mobiele toestel.  Uw e-mails, afspraken en taken verschijnen automatisch op uw mobiele toestel.  Het grote voordeel hiervan is dat u niet meer apart behoeft in te loggen op uw bedrijfsnetwerk  of op kantoor uw computer moet opstarten om te zien wat er zoal is binnengekomen. U loopt dus niet meer achter de feiten aan, maar ontvangt alle belangrijke details via uw mobiele telefoon!

 

Inwinnen advies

Alle mobiele telefoons en de daarbij behorende accessoires zijn via Take-IT-Over leverbaar. Wilt u graag een passende oplossing voor uw organisatie? Neem contact op met Take-IT-Over en win advies in!