IP telefonie

Voor elk bedrijf is bereikbaarheid onmisbaar! Dat betekent dat een goed netwerk en telefonie essentieel is voor de organisatie. Veel bedrijven hebben deze diensten niet samengevoegd, terwijl IP telefonie die mogelijkheid wel biedt. IP telefonie kan volledig worden geïntegreerd in de bedrijfsnetwerken en is logische en effectieve manier van communiceren, terwijl het ook nog eens kostenbesparend is.

 

Voor wie?

IP telefonie kan volledig worden aangepast aan de wensen van de klant. Dat betekent dat deze dienst zo kan worden aangepast dat het gebruik hiervan aantrekkelijk is voor een eenmansbedrijf, het MKB en grote organisaties. U neemt alleen die dienst af die van toepassing is op uw situatie.

 

Het product

Take-IT-Over levert Hosted IP telefonie op basis van BroadSoft platform. Dit systeem heeft zich bewezen als een zeer betrouwbaar platform voor IP telefonie. Het HIP platform is gemakkelijk schaalbaar en speelt efficiënt in op de behoeften van de klant. Hierbij maakt het niet uit of het om organisaties met één of meerdere vestigingen gaat.

 

HIP biedt u:
• een centrale in de cloud, waarin u ook thuiswerkers kunt opnemen (u hebt geen lokale centrale meer nodig);
• telefonie die zeer flexibel en schaalbaar is (geschikt voor 1 tot 50.000 gebruikers);
• telefonie die op elke locatie beschikbaar is (één enkel telefoniesysteem kan over meerdere locaties worden verdeeld);
• een uitstekende thuiswerkoplossing (ook geschikt voor kleine ondernemers);
• geïntegreerd voicemail;
• eenvoudig web-based beheer, onafhankelijk van de locatie;
• een zeer uitgebreide toestelreeks, waarbij gebruiksgemak voorop staat.

 

Service

Het HIP systeem is zeer betrouwbaar en biedt vele mogelijkheden. Omdat het systeem zo flexibel is aan te passen, gebruikt u alleen datgene wat u nodig hebt. U betaalt dan ook alleen voor de diensten die u afneemt. Gewenste aanpassingen aan uw systeem zijn eenvoudig te verwezenlijken. U hebt hiervoor één aanspreekpunt. Korte lijnen, snel te realiseren.