Vraag je nooit meer af of iets wel werkt vandaag.

Oplossingen

Onze diensten

Cloud diensten

Met onze cloud diensten bieden wij een werkplek aan met de vrijheid om overal veilig te kunnen werken. Of dat nu thuis is, bij klanten, op kantoor of vanaf een zonnig eiland.

Voor alle medewerkers een eigen online up-to-date werkplek. Met alle bedrijfsdata, bestanden, processen en programma’s binnen handbereik op jouw computer, laptop, tablet of mobiel.

We regelen het zorgvuldig en veilig voor jou op basis van jouw ondernemerswensen.

Cloud

Onsite beheer

In bepaalde situaties kunnen wij alle apparatuur en werkplekken op locatie beheren. Wij zullen er altijd voor zorgen dat alles werkt zoals het hoort.

Afhankelijk van de complexiteit en jouw wensen komt er een systeembeheerder op vooraf vastgestelde tijdstippen bij jou langs, met een maximum van één dag per week.

Onsite beheer

Remote beheer

Wanneer wij op afstand alle werkplekken en apparatuur beheren, kunnen wij ervoor zorgen dat alles constant in de gaten wordt gehouden, waardoor eventuele problemen al worden opgelost voordat ze jou tot last zijn.

Geen omkijken meer naar jouw netwerkbeheer en het daarbij behorende onderhoud. Het kan daarnaast ook nog eens kostenbesparend zijn omdat jij alleen betaalt voor de diensten die jij gebruikt.

Remote beheer

Security

Wij voorkomen verlies, diefstal en misbruik van waardevolle data en zorgen ervoor dat alleen de juiste mensen toegang krijgen tot de juiste informatie.

Met onze brede ervaring in elke sector zorgen wij ervoor dat u beveiliging optimaal werkt. Voor bepaalde omstandigheden hebben wij ook de juiste verzekeringen klaar staan.

Security

Wil jij meer weten over Take-IT-Over en onze diensten? Neem contact met ons op!

info@take-it-over.nl 036 - 535 80 20 Neem contact op

Producten

 • Telefonie

  VoIP, vaste telefonie of mobiel, makkelijk en schaalbaar geregeld. Wij zorgen ervoor dat jij de beste diensten gebruikt die bij jouw passen.

  Telefonie
 • Software

  Gebruik jij gespecialiseerde software of ben jij op zoek naar een oplossing voor jouw problemen? Wij hebben ervaring met elke situatie en kunnen jou te aller tijde voorzien van de beste oplossing en licenties.

  Software
 • Hardware

  Wij kijken welke hardware het beste in jouw ICT systeem past, zodat de nieuwe hardware zonder problemen kan worden geïntegreerd. Of dit nu een werkplek is, betrouwbaar WiFi of de nieuwste telefoon, wij hebben het allemaal.

  Hardware
 • Web hosting

  Een website kan nog zo mooi zijn, maar als de website niet toegankelijk is, bereik je geen klanten. Daarom bieden wij als ondersteunende dienst 24-uurs bereikbaarheid van uw website.

  Web hosting
 • Connectivity

  Wij kunnen DSL en Fiber verbindingen van diverse leveranciers zoals bijvoorbeeld KPN, Tele2 en Eurofiber leveren. Met een zakelijk WiFi netwerk dat wij installeren garanderen we dat alles super snel en probleemloos werkt. Al je apparatuur communiceert met elkaar en kan data uitwisselen wanneer jij dat wilt.

  Connectivity
1 – 5

Hulp nodig?

Soms wilt het allemaal even niet lukken. Gelukkig is dat geen probleem! Wij staan op elk moment van de dag voor jou klaar. Bel ons op 036 - 535 80 20 of stuur een email naar support@take-it-over.nl en we lossen het direct voor jou op.

Download TeamViewer
Remote support