Stabiliteit van uw ICT-systeem

Take-IT-Over is gespecialiseerd in systeembeheer. Om stabiliteit van uw ICT-systeem te kunnen garanderen is een permanent beschikbare systeembeheerder nodig. Middelgrote en kleine bedrijven en instellingen zijn echter niet groot genoeg om een eigen specialist in dienst te nemen. Dat hoeft dus niet! Take-It-Over beheert uw ICT-systeem op locatie of op afstand! U bespaart daarmee tijd en geld. U doet waar u goed in bent, wij doen waar wij goed in zijn: uw ICT-systeem stabiel laten draaien!

 

Systeembeheer op twee manieren: remote en onsite.

Remote beheer houdt in dat vanaf Take-IT-Over een veilige verbinding wordt gemaakt met het netwerk van uw bedrijf.  Zo onderhoudt en beheert Take-IT-Over uw complete ICT-systeem op afstand. Deze vorm van onderhoud levert een aanzienlijke kostenbesparing op. De systeembeheerders van Take-IT-Over kunnen echter ook ter plekke (onsite) uw ICT-systeem beheren.

 

Integratie van informatie, (data)communicatie en telefonie

Take-IT-Over weet als geen ander dat (data)communicatie en telefonie essentieel zijn voor uw bedrijf. Vandaar dat Take-IT-Over zich ook op dit punt heeft gespecialiseerd. Onze deskundigen integreren diverse systemen zodat toegankelijkheid en bereikbaarheid hand in hand gaan met stabiliteit.